Karbonrens er en rens som vi gjennomfører på bilmotoren. Har din bil behov for en rens? MortalEngine gjennomfører karbonrens i Trondheim og omegn. Vi benytter oss av avansert teknologi, og sørger for at bilmotoren får den behandlingen den bør ha. 

Ta kontakt idag for mer informasjon om våre tjenester og hva vi kan gjøre for deg. Vi har bred kompetanse og lang erfaring, og vet hva som skal til for at din bil skal ha det best. 

Hvorfor karbonrens? 

Karbonrens kan være viktig for vedlikehold, samt for å holde bruken av bilen mer miljøvennlig. Denne behandlingen sørger for at avleiringer som har dannet seg i motoren fjernes, og i noen tilfeller vil man også merke at motoren blir sterkere igjen. 

Jevnlig vedlikehold kan være med forebyggende, og kan gjøre at du slipper å gå ut med store summer for å reparere eller skifte ut en defekt motor. Kontinuerlig vedlikehold kan føre til at motorens levetid forlenges. 

Er du usikker på om din bilmotor har behov for rens? Ta gjerne kontakt for råd og spørsmål om hva vi kan gjøre for deg. 

Avansert teknologi

Hos MortalEngine bruker vi en maskin med avansert teknologi for at bilmotoren din skal få den beste behandlingen. Prosessen er kjent som pyrolyse og foregår slik:

Vi gjennomfører en fullstendig prosess og sørger for at motoren får en grundig rens. Ta kontakt for mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg. 

Les mer: Karobensrens Trondheim 

MortalEngine 

MortalEngine ble opprettet i 2019, men til tross for at vi er ganske ferske, har våre medarbeidere og samarbeidspartnere bred kompetanse og solid erfaring. 

Vi har som mål om å levere kun det beste av de beste. Vi ønsker å være best på vår biltjenester!