Ønsker du en sprekere bil? Hos MortalEngine tilbyr vi chiptuning i Trondheim og omegn. Vi har et tett samarbeid med TS-Racing, og sammen sørger vi for at du blir 100% fornøyd med bilen din. 

Ta kontakt for mer informasjon om tuning i Trondheim og hvordan vi kan bistå deg med chiptuning og andre bilservicetjenester. Vi er mobile og kommer gjerne til deg for å optimalisere bilen din!

Les mer: Chiptuning Trondheim 

Hvorfor chiptuning? 

Chiptuning kan både være spennende, praktisk, og gi motoren økt effekt. Som chiptunere er vi lidenskapelige opptatte av bil, og av at du skal kunne oppleve den beste utgaven av bilen din. 

Chiptuning kan blant annet føre til et lavere forbruk og en raskere respons. For deg betyr dette en raskere akselerasjonsevne samt en følelse av at bilen plutselig har fått mer kraft. 

Vi kan tilby denne servicen på de fleste biler, og vi kommer gjerne til deg i Trondheim og omegn dersom det er optimalt. 

Hva er forskjellen på tuning og trimming?

Trimming av motorer er et godt brukt uttrykk, og chiptuning og trimming kan gjerne brukes om hverandre. Trimming brukes som oftest som et fellesbegrep for alle metodene man kan modifisere bilmotoren på, mens chiptuning beskriver en spesifikk metode.

Tuning er når vi bytter ut den originale brikken ut med en ny og annerledes chip. Denne metoden tillater oss for eksempel å endre mengden drivstoff og luft ved ulikt turtall. Vi kan også endre turbotrykk og tenningstidspunkt. På mange måter gjør modifiseringen bilen “sprekere” og morsommere å kjøre. 

Man kan også benytte modifiseringsmetoder som datatuning og powerbokser. 

Les mer: Tuning av bil 

Chiptuning med TS-RACING Trondheim 

TS-RACING har over 20 års erfaring med tuning, og er eksperter på dette området. De kan bil, og sammen utfører vi en eksepsjonell jobb. Vi har dyktige medarbeidere, og er dyktige på bil. 

Du kan trygt levere bilen din hos oss og forvente bilen din så god som ny når vi er ferdige med den. 

Vi benytter alltid korrekt og oppdatert utstyr, og vi sørger alltid for at omprogrammeringen skjer etter beste kvalitet. Vi har også lang erfaring og bred erfaring på innen dette området. 

Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe om våre tjenester eller om vår samarbeidspartner. Vi står alltid klare til å besvare alle spørsmål, og til å bistå deg så godt vi kan. 

MortalEngine

MortalEngine ble opprettet i 2019, men til tross for at vi er ganske ferske, har våre medarbeidere og samarbeidspartnere bred kompetanse og solid erfaring. 

Vi har som mål om å levere kun det beste av de beste. Vi ønsker å være best på vår biltjenester! 

Våre tjenester består blant annet av:

  • Oppgradering av bilen og bilens system
  • Tuning
  • Karbonrens
  • Solfilm
  • Elektronisk diagnose
  • Installasjon av DAB+

Vi samarbeider også med TS-RACING, som er en av landets største aktører innen tuning.

Ta kontakt 

Har du noen spørsmål? Eller lurer du på hva vi kan gjøre for deg? Ikke nøl med å ta kontakt! Vi står klare til å hjelpe deg.